Aktuelt

Sæsonen 2020 – 2021 er nu afsluttet.

Efterårsturneringen 2020: (endelig stilling)

Juleafslutningen:
Ved årets juleafslutning havde vi vores sædvanlige lynturnering, hvor turneringslederen igen i år har været i gavehumør med ekstra point til spillere, der ellers ikke forventes at have en chance for at vinde turneringen. Vinderen af turneringen blev August, der klarede sig bedst i forhold til det forventede resultat.
Et stor tillykke til August!

Klubmesterskabet 2021: (Udskydes til efteråret – Aktuel stilling)

På grund af Corona-nedlukningen starter turneringen tidligst omkring september 2021 (datoerne i skemaet rettes, når tidspunktet er kendt).

Holdturneringen 2020-2021
Vi valgte ikke at deltage ikke turneringen 2020-2021 på grund af diverse usikkerheder omkring Coronaen. Turneringen blev dog senere suspenderet i forbindelse med et generelt forsamlingsforbud. Resultaterne i grupperne kan ses her: http://holdskak.skak.dk/TeamTour/Table?teamTourGroupId=298&teamTourId=60

Holdturneringen 2019 – 2020 Vi deltog i holdturneringen med et hold, der var placeret i A-rækken. Resultaterne kan ses her:
Resultater 2019 – 2020

Vamdrup skakklub blev vinder af gruppe øst for 4-mands hold i sæsonen 2019-2020.

Indbydelser til turneringer fra klubber i nærheden:
Pt. ingen invitationer i nærheden. Stort set alle turneringer er aflyst i starten af 2021 på grund af Corona-restriktionerne.

Hurtigturneringer:

Pt. ingen invitationer i nærheden. Stort set alle turneringer er aflyst i starten af 2021 på grund af Corona-restriktionerne.

Igangværende turneringer:

Hvis I vil se indbydelser og igangværende turneringer fra klubber, der er lidt længere væk så er muligheden her: Turneringssystem

Turneringer på nettet:

Der dukker af og til nye turneringer op i turneringssystemet, der i denne tid med Corona, så blive afviklet på internettet. Ofte vil de også være nævnt i nyheds-feeded fra Dansk Skakunion.